preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Logotip škole

e - Škola

Upisi u srednju školu
Školski projekt

Školski projekt 2019./20.

SRETNA ZEMLJA

Erasmus+ projekti
Projekt

"Škole jednakih mogućnosti 2"

Naši filmovi

Franjo Krežma

                                                                                                                                          

Biografija

Biografski film

Osijek
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 3. 2010.

Ukupno: 513250
Ovaj mjesec: 1473
Ovaj tjedan: 1473
Danas: 92
Vijesti

Važna obavijest za roditelje učenika od 1. do 4. razreda

          Poštovani roditelji učenika od 1. do 4. razreda! 
 
Nastava na daljinu koju imamo četrdesetak dana uspješna je zahvaljujući zajedničkoj suradnji učitelja i vas roditelja. Zahvaljujemo vam na dodatnom trudu koji ulažete da bi vaša djeca a naši učenici bili što uspješniji.
 
         Prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja škole će se od 11. svibnja 2020. ponovno otvoriti za učenike od 1. do 4. razreda. Ovom prilikom moramo naglasiti da se ovdje radi samo o iznimnim situacijama jer neće sva djeca moći doći u školu. Epidemiološka situacija i preporuke još ne dopuštaju da nastava počne normalno za sve, već će se organizirati samo u iznimnim slučajevima za djecu koja moraju ispunjavati sve uvjete prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstva, a to su: https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020-finalno.pdf
 
1. oba roditelja djeteta su zaposlena i nemaju mogućnost drugačijeg zbrinjavanja djeteta u  vrijeme dok su na poslu (razredna nastava izvodi se u vremenu od 8.00 do 16.30 sati)
 
2. dijete nema kronične bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja)
 
3. niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom  kontaktu nema kronične bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne  bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja)
 
4. niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom  kontaktu nisu u samoizolaciji ili karanteni i nisu u povećanom riziku zaraze virusom Covid-19
 
5. dijete nema povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog  daha ili druge simptome bolesti poput gripe ili prehlade
 
U slučaju da dijete ispunjava sve gore navedene uvjete i roditelji žele da dolazi na nastavu u školu, roditelji ili staratelji moraju potpisati Izjavu u kojoj jamče da su ispunjeni svi gore navedeni uvjeti da bi dijete moglo pohađati nastavu te da će se ono u školi pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera koje se odnose na boravak djeteta u školi.
 
Nastava za većinu djece koja ostaju kod kuće i dalje će se odvijati kao i do sada, onako kako su to organizirale njihove učiteljice.
 
Nastava vjeronauka i stranih jezika, te glazbene kulture za učenike četvrtih razreda će se i dalje, za svu djecu organizirati samo na daljinu.
 
Ukoliko ne bude djece koja će pohađati nastavu u školi, nastava će se i dalje odvijati samo virtualno za sve.
 
O svim drugim detaljima organizacije nastave, mjerama dolaska u školu, boravka u školi, odlaska iz škole, prijave djece za nastavu u školi i potpisivanje izjave bit ćete obaviješteni u tjednu od 4. do 8. svibnja.
 
S poštovanjem,
 
                                                                                         Ravnateljica                                                                                                                      Jadranka Jurić                                                                                             Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mario Jager   datum: 4. 5. 2020.

Oglasna ploča

Udžbenici

Popis udžbenika za 2019./2020. za 2.,3.,4.,6.,7 (osim Biologije, Fizike i Kemije) i 8. razred

(kupuju se naslovi označeni plavom bojom)

Popis udžbenika i dodatnih materijala prema novim kurikulumima (prvi i peti razred, te biologija, kemija i fizika za sedmi razred)

(kupuju se naslovi označeni plavom bojom)


Učenička zadruga


Kalendar
« Lipanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


Edukativni linkovi


Linkovi za učitlje:


Projekti

STEM revolucija

 

 

 

 

preskoči na navigaciju