preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Logotip škole

e - Škola

Upisi u srednju školu
Školski projekt

Školski projekt 2019./20.

SRETNA ZEMLJA

Erasmus+ projekti
Projekt

"Škole jednakih mogućnosti 2"

Naši filmovi

Franjo Krežma

                                                                                                                                          

Biografija

Biografski film

Osijek
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 3. 2010.

Ukupno: 481930
Ovaj mjesec: 5072
Ovaj tjedan: 2635
Danas: 11
Vijesti

Najava prvog transnacionalnog projektnog sastanka

OŠ Franje Krežme- domaćin  prvog transnacionalnog projektnog sastanka 
KA2 Erasmus+ projekta Together-to get there

Naša je škola od 4. do 8.11.2019. domaćin prvog transnacionalnog sastanka u projektu KA2 Erasmus+ Together-to get there,  kada nam dolazi 20 učitelja iz 5 europskih zemalja (Finska, Grčka, Italija, Cipar i Španjolska) s kojima će učenici i učitelji naše škole provoditi razne projektne aktivnosti. 
Od same projektne ideje i početka suradnje, u veljači 2019., preko prihvaćanja projekta u srpnju 2019.,   prošli su mjeseci pisanja, planiranja i organiziranja. Kako će OŠ Franje Krežme biti prvi domaćin učiteljima iz svih zemalja sudionica u ovom projektu, a i po prvi puta organiziramo događaj ovakvog tipa u našoj školi, intenzivne pripreme traju još od početka ove školske godine. S obzirom da je riječ o međunarodnom projektu i ujedno promociji našeg grada i škole, iznimno je važno sve dobro osmisliti i organizirati, od obveznih projektnih aktivnosti do popratnih sadržaja za vrijeme cjelokupnog trajanja projektnog sastanka.
Okvirni hodogram obveznih projektnih aktivnosti kao i planiranih popratnih sadržaja predstavljeni su Učiteljskom vijeću, Vijeću učenika, Vijeću roditelja i Školskom odboru, a projekti tim naše škole u suradnji sa svim učenicima i učiteljima započeo je zahtjevne pripreme kako bismo se što bolje predstavili kao prvi domaćini u cijelom projektu.
U skladu s temeljnim projektnim tematskim poveznicama: ekologija, europsko naslijeđe i pozitivna pedagogija, dodatno ćemo dekorirati školu učeničkim radovima, a učenička zadruga škole izradit će prigodne darove za naše goste. Organizirat ćemo prigodan kulturno zabavni program dobrodošlice, u sklopu kojeg ćemo goste upoznati s našom tradicijom, školom, gradom i zemljom.
Tema ovog prvog transnacionalnog sastanka je zemlja. Svi učitelji uključeni u projekt će pripremati nastavu, poučavati u timovima, te zajedno s učenicima evaluirati sate. Predviđen je i jednodnevni zajednički izlet u Kopački rit i Baranju kako bi se gosti upoznali s prirodnim i kulturnim bogatstvom naše regije, s naglaskom na ekologiju. Učenici će pripremiti i predstavljanje EU zemalja, a zadnji ćemo dan svi zajedno posaditi drvo za bolju i zeleniju budućnost. Planiramo pozvati i duge drage goste: roditelje, predstavnike lokalnih suradničkih organizacija i predstavnike Grada da uveličaju završnu svečanost, kao i medije koji bi popratili sva događanja te objavama  doprinijeli promociji škole i samog projekta.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mario Jager   datum: 1. 11. 2019.

Oglasna ploča

Udžbenici

Popis udžbenika za 2019./2020. za 2.,3.,4.,6.,7 (osim Biologije, Fizike i Kemije) i 8. razred

(kupuju se naslovi označeni plavom bojom)

Popis udžbenika i dodatnih materijala prema novim kurikulumima (prvi i peti razred, te biologija, kemija i fizika za sedmi razred)

(kupuju se naslovi označeni plavom bojom)


Učenička zadruga


Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Edukativni linkovi


Linkovi za učitlje:


Projekti

STEM revolucija

 

 

 

 

preskoči na navigaciju